Bestellen & Betalen Buitenverlichting


Bij een besteding van €100,- of meer wordt uw bestelling gratis bij u geleverd. Heeft u een orderwaarde beneden de € 100,- dan rekenen wij het standaard tarief van € 6,95.
 

Hoe u kunt bestellen ?

Wanneer u een artikel heeft gevonden en u wilt deze bestellen dan werkt het als volgt: U voegt het artikel toe aan de offerte. Wij berekenen de scherpste prijs en sturen u een aanbieding. Na goedkeuring van de offerte wordt de offerte omgezet in een order.

Stap 1
Artikel kiezen en toevoegen aan offerte, vul daarna zo compleet mogelijk uw gegevens in. Wilt u de bestelling op een ander adres laten bezorgen dan kunt u dit aangeven.

Stap 2
Wij berekenen de scherpste prijs een sturen u een passende offerte via de mail.  De offerte kunt u nog even controleren en desnoods aanpassen.

Stap 3
Uw persoonlijk gemaakte offerte wordt omgezet in een order. U krijgt van ons een orderbevestiging.

Stap 4
U betaalt het bedrag onder vermelding van het ordernummer + naam. Wij versturen na betaling zo snel mogelijk de tuinverlichting.

 

Veilig betalen bij Buitenverlichtingvoordeel

Het online bestellen van buitenverlichting is makkelijk en ook veilig. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf die staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. U maakt niet direct geld over, maar u komt eerst in contact met één van onze experts. Dus niet zomaar betalen, maar veilig en met advies uw keuze maken.
 
 1 2 3