TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Buitenverlichting led
1 tot 10 van 10 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

1 tot 10 van 10 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

Aanschaffen van Buitenverlichting LED

Tegenwoordig is voor elk type lamp een LED uitvoering te vinden. Wil je LED buitenverlichting aanschaffen, dan kun je te kust en te keur gaan m.b.t. stijl of soort. Maar allereerst de vraag: waarom LED buitenverlichting? Het antwoord op die vraag is gemakkelijk. Het heeft eigenlijk alleen maar voordelen om LED aan te schaffen in plaats van verlichting met gloeilampen, met halogeen pitten of spaarlampen. Hieronder volgen enkele redenen om LED te kiezen in de tuin:

Voordelige keuze Buitenverlichting Led

*Ten eerste gaan LED-lampen veel langer mee en gaat de ingevoerde energie niet verloren aan nutteloze warmte. Dat is ook de reden dat een gloeilamp maximaal 1500 branduren heeft. Halogeen doet het al beter, maximaal 4000 branduren. Spaarlampen lijken erg interessant met hun 10.000 branduren. Maar wacht even, LED lampen gaan bijna niet stuk en kunnen zo maar 40.000 uur meegaan. Dat is bij een gebruik van gemiddeld 4 uur per dag dus 10.000 dagen. Dan hebben we het dus over ruim 27 jaar. Daar kun je mee thuis komen.

*Een gevolg hiervan is dat een LED lamp best iets meer mag kosten dan alle andere genoemde lampen. Ze gaan zeker 4 keer langer mee dan de zuinigste tegenhanger. Bovendien gebruiken LED-lampen minder energie dan alle andere 'concurrenten'

*Een argument wat zeker niet mag ontbreken: milieuvriendelijk. De buitenverlichting LED-lamp bevat geen kwik wat erg slecht is voor onze leefomgeving. En omdat de lamp 4 tot 25 keer zo lang mee gaat als een andere lamp belanden er veel minder lampen in de vuilnis of in het gunstigste geval in de chemobak.

*De nieuwe generatie buitenverlichting LED-lampen kan in elke kleurtint worden geleverd. Van het oorspronkelijke koele blauwe licht tot het warmwit of het extra warmwitte licht. Alles is tegenwoordig in LED te leveren en LED is uitstekend te dimmen.

*Een LED-lamp wordt praktisch niet warm wat inhoudt dat er geen brandgevaar ontstaat. Ook hoeft de LED-lamp niet op te warmen. Als de schakelaar omgaat is de lichtbron meteen op volle sterkte beschikbaar. Hoe anders is dat met bijvoorbeeld de spaarlampen. Denk hier vooral aan de
buitenverlichting met sensor die constant aan en uit moet gaan.

Kortom. LED Buitenverlichting kent alleen maar voordelen.

 1 2 3