TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Buitenverlichting
1 tot 24 van 24 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

1 tot 24 van 24 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

Assortiment Buitenverlichting

Buitenverlichtingvoordeel heeft een ruim assortiment lampen voor u geselecteerd. Voordat u een keuze maakt uit deze lampen is het verstandig om u af te vragen welke functie de lampen precies moeten hebben, Moeten ze Functioneel, zoals de buitenverlichting met sensor, of juist Decoratief zijn?

Functionele Buitenverlichting

Bij functioneel licht moet u er voornamelijk van uit gaan dat u een lamp plaatst voor het gebruiksgemak, zodat u in het donker voldoende zicht heeft bij bijvoorbeeld een deur, werkplaats, oprit etc. Daarnaast wordt het veel gebruikt als schriklicht. Wanneer u een u functionele buitenverlichting led zoekt let dan vooral op de lichtintensiteit, positionering en type. Een veel gebruikte functionele lamp is een lamp met een sensor.
Daarnaast heeft de plaats een grote invloed op het soort lamp dat u nodig zult hebben. Denk eens aan een gevellamp, sensorlamp, lantaarn of tuinspot.
Er zit ook verschil in de lichtkleur die een lamp afgeeft, denk hierbij aan warm wit, wit of meer helder blauw licht. De lichtkleur wordt aangegeven in Lumen, hoe hoger het aantal lumen des te witter/blauwer het licht is. Neem dit dus mee in de keuze van uw lichtbron. In de meeste gevallen kunt u de lichtbron aanpassen op de lichtkleur die u wenst.      

Decoratieve Buitenverlichting  

Bij decoratieve verlichting moet u vooral denken aan lampen in uw tuin, tuinpaden of terras. Met decoratieve lampen geeft u sfeer aan uw tuin. Wij van Buitenverlichtingvoordeel zijn er van overtuigd dat verlichting een grote bijdrage levert aan de totale uitstraling van de tuin.
Er zijn vele mogelijkheden om uw tuin een sfeervolle uitstraling te geven. Denk hierbij aan tuinspots in de bestrating of sokkellampen langs het tuinpad. Of wilt u bijvoorbeeld iets uitlichten, zoals een tuinbeeld of boom/struik dan zijn er prachtige tuinspots. Let hierbij wel op de hoogte die het licht kan bereiken, want dit verschilt wel. In de meeste gevallen staat dit vermeld bij het soort lamp die u selecteert. Maar wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt, dan kunt u altijd contact opnemen met de experts van Buitenverlichtingvoordeel. 


Uw Buitenverlichting bestellen

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste prijs krijgt voor uw buitenlampen, voeg dan de producten toe aan de winkelwagen en vraag een offerte aan. Op onze website staan namelijk de adviesprijzen, maar die prijzen berekenen wij niet altijd, vaak zijn onze prijzen lager. Op deze manier bent u er altijd van verzekerd dat u een scherpe prijs krijgt.

 1 2 3