TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Garden Lights
1 tot 50 van 132 producten Pagina: 1 2 3
Toon producten per pagina

1 tot 50 van 132 producten Pagina: 1 2 3
Toon producten per pagina

Hoe werkt Garden lights tuinverlichting?

Binnen het assortiment zijn vele soorten verlichting te verkrijgen. Dit kan zowel sfeerverlichting zijn, zoals de veel verkochte Inbouw Grondspot Garden Lights, als functionele verlichting. U zult zich dus moeten afvragen waarvoor en op welke plaats u de verlichting wilt toepassen. Van inbouw grondspots tot grote schijnwerpers, het Garden Lights assortiment heeft het allemaal.

Stappenplan Garden Lights

Kies binnen het assortiment Garden Lights Led de lamp of lampen die u wilt. Het totaal aantal lampen bepaalt op welke totaal wattage u uiteindelijk komt. Daarna is het zaak om de transformator te kiezen die het vermogen dat gevraagd wordt, kan leveren. Er zijn drie verschillende transformatoren, namelijk 21, 60 of 150 watt. Bij een transformator van 21 of 60 watt begint u met een hoofdkabel van 10 meter. Heeft u een transformator nodig van 150 watt dan begint u met een hoofdkabel van 15 meter. Afhankelijk van de keuze van de transformator kunt u ook beginnen met een verlengkabel of een kabelverdeler. 

Lichtplan maken gardenlights tuinverlichting

Het is handig om van te voren een lichtplan te maken. Een lichtplan wil eigenlijk niet meer zeggen dan dat u een schets maakt van de tuin met daarbij de punten waar u tuinvelrichting wilt plaatsen. Op deze manier bent u goed en stapsgewijs bezig om een goede verdeling te krijgen. Denk  bijvoorbeeld aan belangrijke punten zoals een Spot 12v Garden Lights voor in een overkapping of verlichting bij een ornament, grote/opvallende boom of stuik en borders. Deze belangrijke plekken moeten juist meer aandacht krijgen en kunnen worden uitgelicht. Op deze manier weet u welke verlichting u voor elke plek nodig heeft en wat de afstand is van de transformator tot de lichtpunten. Met een geschreven / getekend plan gaat u gestructureerd te werk. 

Garden lights uitbreidingssysteem

Het systeem van Garden Lights is eenvoudig en snel aan te passen of uit te breiden. Wilt u bijvoorbeeld een extra Wandlamp 12v Garden Lights toevoegen aan het bestaande assortiment? Geen probleem, het is een kwestie van plug en play. Mocht u iets niet begrijpen of er toch niet helemaal uit komen dan kunt u ook altijd de experts van Buitenverlichtingvoordeel vragen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze want wij begrijpen dat u niet dagelijks met verlichting bezig bent! Ook bent u altijd welkom in onze showroom, zodat wij u van goed advies kunnen voorzien. 

 1 2 3