TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Garden Lights Led Lichtbronnen | Garden Lights
1 tot 25 van 25 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

1 tot 25 van 25 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

LED Lichtbronnen Garden Lights

LED-lichtbronnen zijn leverbaar in elke lichtkwaliteit voor elke gelegenheid. LED licht kan in elk vertrek toegepast worden en heeft onmiddellijk de gewenste sterkte. Dit in tegenstelling tot spaarlampen die langzaam op sterkte komen of TL-licht dat soms wat tijd nodig heeft om op te starten.
LED lichtbronnen verliezen geen energie door warmte-afgifte.
Het grote voordeel van LED licht is de geringe hoeveelheid electriciteit die nodig is om ze te laten branden. LED licht knippert niet en is in veel kleuren leverbaar. Sommige LED lampen kunnen zelfs meerdere kleuren licht produceren.

Prijzen Led Lichtbronnen Garden Lights

LED lichtbronnen zijn iets duurder dan gewone gloeilampen. Dat komt doordat het  productieproces van LED lampen complex is. Dat prijsverschil wordt echter meer dan genoeg gecomnpenseerd door de extreem lange levensduur van deze lampen. Ze gaan zomaar 25x langer mee dan gloeilampen en in die lange periode gebruiken ze veel minder energie van de gewone gloeilampen of Halogeenlampen. Ook het voordeel voor onze leefomgeving mag best een rol spelen. Ze bevatten namelijk geen giftige stoffen zoals bijv. kwik. Verder zijn ze veiliger omdat ze niet heet worden en zo onze kinderen behoeden voor lelijke brandwonden.

 

 1 2 3