TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Garden Lights Transformator & Kabels | Garden Lights
1 tot 18 van 18 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

1 tot 18 van 18 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

Transformator Garden Lights

Buitenverlichting is leverbaar in 230 Volt en in 12 Volt. Wanneer wordt besloten 12-volts verlichting aan te schaffen zal er ook een transformator moeten komen die de wisselspanning van 230 volt omzet naar 12 volt. Transformatoren worden verkocht in diverse sterktes. Ze zijn grofweg te verdelen in Transformatoren van maximaal 21 Watt, 60 Watt en 150 Watt. De benodigde sterkte van de transformator wordt berekend door de wattage van alle aangesloten lampen op te tellen. tegenwoordig zijn de LED-lampen van zo'n laag wattage dat vaak een kleine transformator toereikend is.

Kabels Garden Lights 

De kabels van Garden Lights worden veelal geleverd met een vast aantal aansluitingen. Zo zijn er hoofdkabels met aansluitingen voor 4 lampen, maar ook voor 6 lampen. De meeste lampen heb ben zelf ook een vaste kabel van pakweg 2 meter. Ook zijn er verlengkabels leverbaar zodat elke lamp waar dan ook in de tuin te plaatsen valt.
De hoeveelheid verlengkabels en kabelverdelers is afhankelijk van het aantal lampen en de plek in de tuin waar de verlichting wordt geplaatst. Verlengkabels en kabelverdelers van Garden Lights worden aangesloten op de aansluitingen van de hoofdkabels of rechtstreeks op de transformator.

 

 1 2 3