TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Ks verlichting
1 tot 27 van 27 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

1 tot 27 van 27 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

KS Verlichting online bestellen bij Buitenverlichtingvoordeel

KS Verlichting is specialist op het gebied van historische en moderne buitenverlichting.
De grondlegger Kees Schouten kocht met grote regelmaat gaslantaarns, die vervangen werden voor elektrische lantaarns, van de Engelse spoorwegen. De vraag in Nederland naar deze klassieke lantaarnpalen was zeer groot. De aanvoer echter zeer beperkt. Om de grote klantenkring van dienst te zijn produceerde hij een totaal assortiment “commerciële” Oudhollandse verlichting. Dhr. Schouten heeft een collectie buitenverlichtingsarmaturen samengesteld welke door de jaren heen onovertroffen is gebleken. Het familiebedrijf KS Verlichting heeft zich ontwikkeld tot een uniek toonaangevend bedrijf.
De huidige collectie bestaat uit meer dan 1500 modellen voor iedere stijl. De nieuwste technieken worden op de productievloer toegepast. Vanaf het broodje aluminium tot het eindresultaat van duurzame kwalitatief hoogwaardige unieke exclusieve buitenverlichting. KS Verlichting heeft het gehele productieproces volledig in eigen hand gehouden.

Vakspecialisten van KS Verlichting

De vakspecialisten van KS hebben staan garant voor een gegarandeerd kwaliteitsproduct. Het laswerk wordt door erkende gecertifieerde specialisten uitgevoerd. De constructies zijn allemaal TUV gekeurd. Delen van lampen worden afzonderlijk vlak gedraaid in draaibanken. Puur ambachtelijk vakmanschap. Kenmerken voor KS producten zijn; tijdloos, duurzaam, functioneel, exclusief, stijl, zuivere vormgeving, uitstraling & natuurlijk de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Een origineel KS product heeft een gegoten embleem of sticker. KS verlichting streeft naar duurzame inventieve oplossingen die het milieu minimaal belasten door minder energie te verbruiken en te kiezen voor recyclebare materialen.
De buitenverlichting van KS brengt niet alleen licht, maar is tijdloos en draagt zichtbaar bij aan de verfraaiing van de omgeving.

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig aluminium. De KS-lantaarnpalen & kappen zijn handgemaakt en vervaardigd van duurzame materialen. Armaturen worden afgevlakt en afgebraamd voordat ze worden gechromateerd. Chromateren geeft een transparante laag op het aluminium die corrosie tegengaat en voor een goede hechting van de UV-bestendige poedercoating zorgt. In de poedercoatinstallatie wordt de op polyester gebaseerde poedercoating (2-lagen) met ± 200 °C ingebrand. Op deze wijze ontstaat er een duurzame gepanserde laklaag.

Armaturen KS verlichting

In de armaturen kunnen moderne lichttechnieken worden ingebouwd met onder andere; energiezuinige spaarlampen, energie besparende compact fluorescentie lampen, gasontladingslampen, metaal-halogeen lampen, QL techniek, inductieverlichting en de LED  techniek niet te vergeten. Met betrekking tot de lichttechniek wordt vooral rekening gehouden met de duurzaamheid, functionaliteit en energiezuinigheid.
De KS-lantaarnkappen zijn gemaakt van koper/aluminium of brons, dus weerbestendig. De glazen van de ronde kappen zijn standaard vervaardigd van een hoogwaardig kunststof acrylaat. Er is ook de mogelijkheid om de kap met echt glas te bestellen. Houdt u er echter rekening mee dat echt glas in een ronde uitvoering zeer breukgevoelig is en helaas, in tegenstelling tot kunststof-acryl glas, minder vandalisme-bestendig. De kunststof bollen zoals o.a. in de Madeira –serie zijn vervaardigd van polycarbonaat. Het gehele assortiment is uit voorraad leverbaar!

Ook maatwerk is mogelijk. Er is keus uit: koper, brons, gietijzer, gietaluminium of messing. Er wordt graag mee gedacht om tot een uitvoering te komen die geheel naar wens is.

Kwaliteit buitenlampen KS Verlichting

Alle KS verlichtingsarmaturen voldoen aan de hoogste eisen en worden door KS volledig gegarandeerd. Bij aanschaf van een KS armatuur wordt 5 jaar garantie op de constructie van het armatuur verstrekt. Met uitzondering van elektrische componenten zoals o.a. de bewegingssensoren en schemerschakelaars, hiervoor geldt een ½ jaar garantie.

Door verontreiniging periodiek te verwijderen wordt voorkomen dat de beschermlaag wordt aangetast. Beschermlagen zijn gevoelig voor zuren, zout en andere agressieve stoffen en verouderen hierdoor sneller. Het is daarom nodig het product boven de grond te plaatsen en 4 x per jaar schoon te maken. Dit draagt bij aan jarenlang plezier van uw KS verlichting producten!

 

 1 2 3