TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Led buitenverlichting
1 tot 35 van 35 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

1 tot 35 van 35 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

LED Buitenverlichting assortiment

LED buitenverlichting is een uitstekende verlichting. Deze wordt nauwelijks warm wat betekent dat alle energie gaat naar het produceren van licht. Omdat LED-lampen geen bewegende delen bevatten zijn ze robuust en hebben ze geen gloeispiralen die bij trillingen stuk kunnen gaan. LED´s worden efficiënter en ze gaan nog langer mee bij lage temperaturen. Overmatig hoge temperaturen kunnen de levensduur van elektrische en elektronische componenten verkorten (dat is deels de reden waarom gloeilampen minder lang mee gaan). Zelfs het koudste klimaat is geen probleem voor een LED-lamp. Dus dat maakt de LED-lamp uitermate geschikt als Led buitenlamp met sensor

Energieverbruik led buitenverlichting

De led buitenverlichting verbruikt tevens ongeveer 80% minder energie, waardoor u al snel van de voordelen zult profiteren door besparingen op uw energierekening. 

LED Buitenverlichting Tuinspots

Vroeger had je voor een spot een halogeen-lamp nodig om een gerichte stralenbundel te maken. Tegenwoordig zijn er fantastische LED-spots leverbaar. Hiermee kun je uitstekend bomen, struiken en zelfs gevels aanlichten. De huidige generatie LED-inbouwspots buiten is uitstekend te dimmen om sferen te   creëren. Ook is LED vriendelijker voor onze leefomgeving. Een gebruikte led lamp is volledig recyclebaar en kan daarom gewoon bij het huisafval weggegooid worden. Een Grondspot led is veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld een gloeilamp, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van chemisch afval zoals gevaarlijke metalen of kwik. Het milieuvriendelijke en duurzame aspect van led verlichting voor de consument komt duidelijk naar voren door de gebruikte materialen, de lange levensduur en de energiezuinigheid van led lampen. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving.

 1 2 3