TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Led buitenverlichting Led tuinverlichting
1 tot 11 van 11 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

1 tot 11 van 11 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

Energiezuinige Led tuinverlichting 

LED verlichting is de nieuwe manier van verlichten. LED Lampen zijn er in verschillende soorten en maten en LED is de meest efficiënte verlichtingstechnologie. Bovendien helpen LED lampen geld te besparen en het energieverbruik te verlagen. Waar een Halogeenlamp 50 Watt verbruikt, zal een LED lamp niet meer dan hooguit 8 watt gebruiken om dezelfde lichtopbrengst te realiseren. LED-lampen hebben een aanzienlijk langere levensduur dan de gemiddelde gloeilamp, dat kan oplopen tot wel 25 keer de levensduur van een traditionele lamp. LED-lampen blijven gedurende hun gebruiksduur een constante lichtkwaliteit afgeven. De huidige LED tuinspots kunnen alle soorten licht afgeven. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in een reeks van 'tinten wit', van warm geel tot koel blauw. 

Aandachtspunten Led tuinverlichting

Het assortiment tuinlampen bestaat grotendeels uit led verlichting. Naast de genoemde kostenbesparing zijn er meerdere aandachtspunten waar u op kunt / moet letten. 
De led tuinverlichting heeft een bepaald keurmerk dat aan de kwaliteitseisen moet voldoen. Dit is terug te vinden in het Led performance keurmerk. Daarnaast is de lichtopbrengst van de tuinverlichting ook van belang. De lichtopbrengst loopt namelijk veel sneller terug dan bijvoorbeeld een standaard tl-buis. Het is van belang om na te gaan wat de lumenbehoudfactor is bij de opgegeven leverduur. U wilt natuurlijk wel dat een Led wandlamp buiten zo lang mogelijk zijn lichtopbrengst behoudt om voldoende licht af te geven.

Led tuinverlichting bestellen 

Heeft u uit alle led armaturen een prachtig product gevonden? Dan kunt u de led tuinverlichting gemakkelijk en snel in uw offerte aanvraag zetten. Wij rekenen voor u een scherpe prijs en bekijken de offerte op volledigheid. Wij denken met u mee! Ook bent u natuurlijk welkom in onze showroom, zodat wij u van een perfect advies kunnen voorzien. Wij heten u van harte welkom!

 1 2 3