Retouneren Buitenverlichting

Neem voor het retour zenden van uw bestelling eerst contact op met onze klantensevice. Wij helpen u bij het op de juiste manier terouneren van de gekochte buitenverlichting. U dient de bestelling in de originele verpakking en onbeschadigd te retouneren.

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 08:30 tot 17:00uur
Zaterdag 08:30 tot 16:00uur

Telefoonnummer: 0522-480761
E-mail: info@buitenverlichtingvoordeel.com

Defect of beschadigde buitenverlichting

Heeft u bij aankomst van uw bestelling een defect of beschadiging geconstateerd. Graag ontvangen wij de foto's van het beschadigde materiaal. Vermeld hierbij uw gegevens,zodat wij u snel en makkelijk kunnen helpen.

Kosten retouneren
De kosten voor het retour sturen, dient u zelf te betalen. Dit zijn echter alleen de verzendkosten. Overige kosten zijn niet van toepassing en zullen niet aan u berekend worden. Het aankoopbedrag van de verlichting wordt aan terug betaald(geen verzendkosten).

Herroepingsrecht
Mocht u gebruik willen maken van het herroepingsrecht, dan verzoeken we u binnen 14 dagen na levering een e-mail te sturen om de overeenkomst te herroepen. Vermeld ook hier altijd uw klant- en ordernummer.
 
Wij vragen u vriendelijk om niet zonder contact vooraf een artikel aan ons retour te sturen. Neem telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice, zodat we de retourprocedure snel en correct kunnen starten! 
 1 2 3