TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Sensorlamp
1 tot 45 van 45 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina1 tot 45 van 45 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

Sensorlamp kopen bij Buitenverlichtingvoordeel

Een sensor is letterlijk een waarnemingsorgaan. Met andere woorden: een apparaat dat iets kan waarnemen. Bij een lamp is dat het waarnemen van beweging. Zodra de buitenlamp met bewegingsmelder de beweging waarneemt volgt de reactie in de vorm van spanning op de lamp te zetten. Meestal zit er een timer op de lamp zodat bij een vastgestelde periode van geen waarneming de spanning weer wordt uitgeschakeld.

Energie besparen met de sensorlamp

Een staande buitenlamp met sensor zorgt ervoor dat men niet onnodig verlichting laat branden. Een sensorlamp gaat automatisch branden door de ingebouwde of aangebouwde bewegingsmelder, de sensor. De sensorlampen kunnen goed worden gebruikt voor de achtertuin, de lamp bij de voor- of achterdeur, het paadje naar de schuur en noem verder maar op. 

Een sensorlamp voor de veiligheid

In het kader van het politie keurmerk veilig wonen (PKVW) wordt door de politie verlangd dat op donkere plaatsen rond de woning verlichting wordt aangebracht om zo het inbrekersgilde het werk moeilijk te maken. Twee duidelijke voorwaarden zijn: a. Verlichting bij de buitendeuren door middel van bijvoorbeeld de wandlamp met sensor. b. Zicht vanuit de hal op iemand die voor de deur staat. Pas als aan deze voorwaarden is voldaan kunt u het PKVW certificaat Beveiligde Woning aanvragen. Het is duidelijk dat een led buitenlamp met sensor hier prima aan voldoet. 

 1 2 3