TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Tuinlampen

Tuinlampen geven sfeer rondom uw huis

Tuinlampen maken uw tuin echt helemaal af. Met decoratieve verlichting creëert u op een eenvoudige manier meer sfeer in uw tuin. Wilt u speciale losse elementen de aandacht geven die ze verdienen, dan is dat met tuinverlichting heel goed mogelijk! Heeft u een paadje naar uw tuinhuis en wilt u deze uitlichten of wilt u een bepaalde plant of boom die eruit moet springen? Met verlichting kunt u spelen. Wilt u meer licht als praktisch doel? Traptreden bij de opgang in uw tuin dienen goed verlicht te zijn, zo mist u nooit dat ene opstapje. 

Aanleggen van Tuinlampen

Het is vrij simpel en veilig om uw eigen tuinlampen aan te leggen. Het materiaal is van dusdanige degelijke kwaliteit dat het bestendig is tegen weer en wind. Het is aan te raden om van te voren te werken met een lichtplan. Aan de hand van dit plan bepaalt u wat de belangrijke aspecten zijn in en rondom uw tuin.

Aanschaffen Tuinlampen LED

De meeste tuinlampen zijn tegenwoordig uitgerust met een led lichtbron. Deze lichtbron zorgt ervoor dat er weinig stroom wordt verbruikt. Dit scheelt natuurlijk in uw kosten. Let bij de keuze van de lamp wel op het soort zichtbaar licht dat er wordt afgegeven. Er zit namelijk veel verschil in uitstraling tussen warm wit, wit of wit/blauw licht. De experts van Buitenverlichtingvoordeel kunnen u er alles over vertellen.
 

 1 2 3