TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Tuinspots
1 tot 50 van 90 producten Pagina: 1 2
Toon producten per pagina

1 tot 50 van 90 producten Pagina: 1 2
Toon producten per pagina

Allerlei soorten Tuinspots bij Buitenverlichtingvoordeel

Tuinspots zijn ideaal om accenten te leggen op bepaalde belangrijke onderdelen in uw tuin. Met bijvoorbeeld een grondspot kunt u een prachtige sfeer creëren rondom terrassen of looppaden. Voor het verlichten van objecten zoals kunstwerken, beelden, gevels, platanen, bomen, struiken  en dergelijke tot ongeveer 4 meter hoogte kunt u perfect de grondspot gebruiken. Tevens worden de inbouwspots gebruikt voor een parkeerplaats of het uitlichten van een oprit. Deze leds zijn vaak kantelbaar, zodat ze precies afgesteld kunnen worden op datgene wat u graag uitgelicht wilt zien. 

Aandacht geven met Tuinspots

Heeft u een bijzondere woning of een prachtige gevel aan uw woning? Dan biedt de gevel spot een prachtige oplossing als tuinverlichting. Met het gebundelde licht kunt u specifieke accenten leggen op datgene wat meer aandacht verdient. Tuinspots zijn dus voor meerder doeleinden te gebruiken.

De prikspot is bedoeld om tussen uw beplanting, in de grond,  te zetten en op deze manier een boom, ornament of iets soortgelijks aan te lichten. Het gemakkelijke van de prikspot is dat hij in diverse hoogtes verstelbaar is en je hem precies kunt richten op datgene wat meer aandacht verdient. 

Uitgelicht: Led tuinspots

De led tuinspots zijn er in vele verschillende soorten en formaten. Een groot voordeel van de tuinspot led is het energieverbruik. Het lage energieverbruik scheelt behoorlijk in uw verbruikskosten. Maar er zijn meer punten waar u op moet letten. Een heel belangrijk onderdeel is de lichtopbrengst die de tuinspots hebben. Het kan in sommige gevallen namelijk zijn dat de lichtopbrengst van de led lampen in de loop der jaren hard minder wordt. Dit wordt het Lumenbehoud genoemd. 

Tuinspots kopen?

Heeft u een tuinspot gezien die bij uw lichtplan en wensen past? U kunt het product of meerdere producten aan de offerte toevoegen. Wij berekenen dan een scherpe prijs voor u (geen adviesprijs) en sturen u deze op. De specialist van Timmerman Tuinverlichting bekijkt goed of u niets vergeten bent en bespreekt desnoods nog even het lichtplan met u door. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. De koffie staat klaar!

 1 2 3