TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Tuinverlichting 12 volt
1 tot 1 van 1 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

1 tot 1 van 1 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

Assotiment Tuinverlichting 12Volt

Tuinverlichting 12Volt is laagspanning en een voordeel hiervan is dat de risico’s van electriciteitsschokken niet aanwezig zijn. Laagspanningskabels zijn absoluut veilig, zelfs als deze beschadigd zijn. Dat geeft een veilig gevoel als er spelende kinderen in de tuin zijn. Laagspanningskabels hoeven dus niet extra diep in de grond ingegraven te worden. Voor 12Volts kabels is een diepte van 20 cm meer dan voldoende. Tuinverlichting 12volt bestaat meestal uit lampensets van gelijke modellen. Hierbij hoort een transformator en een aansluitsnoer. Op dit snoer zijn de afzonderlijke lampen aan te sluiten. Deze 12 volt tuinverlichtingsets zijn vaak uit te breiden met extra lampen. Dit is eenvoudig zelf aan te leggen. Het wordt aangeraden om de kabels langs een muur of schutting aan te leggen omdat daar minder vaak wordt gegraven waardoor de kabels daar veiliger liggen.  Belangrijk is het om de afstand tussen de transformator en de lampen kort te houden. Een lang snoer geeft een hoge weerstand wat spanningsverlies oplevert. Het gevolg hiervan laat zich raden: zwakker brandende lampen.

KLIK OP HET LOGO VOOR HET TUINVERLICHTING 12 VOLT ASSORTIMENT 

Garden Lichts Tuinverlichting 12 volt
 

Tuinverlichting 12 volt is energiezuinig

Bij gebruik van led tuinverlichting 12 volt wordt er nauwelijks energie verbruikt, terwijl  aan de andere kant toch gerekend kan worden op voldoende lichtopbrengst. Gebruik een stappenplan om 12Volts verlichting aan te leggen:
Bepaal eerst wat aangelicht moet worden, gaat het om verlichten of sfeer creëren. Kies de juiste transformator en kabels. De plekken in de tuin en wattages van de lampen bepalen hoe sterk  de transformator moet zijn. Ook de lengte van de kabels speelt hierin een rol. Leg de lampen op hun gewenst plaats in de tuin. Rol de hoofdkabel vanaf de transformator langs deposities en steek de  stekkers van de lampen in de connecteren van de hoofdkabel. Soms heb je daarvoor een verlengkabel of een kabelverdeler nodig. Graaf de kabels en connectoren in en vergewis je ervan dat er geen water in kan komen.  De stekkers zijn meestal waterdicht, maar soms moet er eevn hoesje om de de kabelverdelers. Verbind tot slot de transformator met het electriciteitsnet de 12volts tuinverlichting is een feit.

 1 2 3