TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Tuinverlichting Led
1 tot 11 van 11 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

1 tot 11 van 11 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

Assortiment Tuinverlichting Led 

Het grootste gedeelte van het assortiment tuinverlichting is voorzien van een Led lichtbron. Dit staat ook omschreven bij de soorten buitenlampen. Ons assortiment biedt een verlichtingsprogramma dat door iedereen veilig, snel en zonder installateur is aan te leggen. Elke 12V Led buitenlamp is voorzien van een kabel met stekker die past op de spatwaterdichte schroefverbinding aan de hoofdkabel. Alle overige kabels en transformatoren zijn vanzelfsprekend ook voorzien van deze schroefverbinding.

Installatietips Tuinverlichting Led

Voor de aanleg van het 12V tuinverlichting led systeem is geen installateur nodig, u kunt dit zelf doen. Bij de meeste tuinen is een 230V aansluitpunt voldoende om met behulp van een 12V transformator uw hele tuin simpel en veilig te verlichten. Bij het tuinverlichting led systeem hoeven de kabels niet onder de grond te liggen. Dit in tegenstelling tot een 230 volt systeem waarbij een kabel minimaal een halve meter onder de grond verplicht is. De maximaal mogelijke kabellengte is afhankelijk van de belasting, ongeveer 80 meter. Voor extra veiligheid rondom uw huis en tuin kunt u gebruik maken van de 12V timer met ingebouwde licht/donker sensor of de 12v bewegingssensor. Met de 12V afstandsbediening kunt u 9 groepen lampen op afstand bedienen. De groepen kunt u zelf samenstellen.

Waarom Tuinverlichting LED aanschaffen

LED tuinverlichting is een goedkope en energiezuinige manier om de tuin of andere buitenruimte van verlichting te voorzien. Het assortiment LED tuinverlichting bevat o.a. staande verlichting, wandlampen en inbouwspots voor buiten. Tevens zijn er inbouwspots in diverse kleuren & decoratieve tuinverlichting te leveren, waaronder tuinbollen. 

Alle voordelen van tuinverlichting LED op een rijtje:
1. LED-lampen gaan veel langer mee, Ze kunnen zo maar 40.000 branduren mee gaan. Het gaat dus over enkele tientallen jaren. 
2. Duurkoop is in dit geval goedkoop. De lampen kosten iets meer dan andere lampen, maar ze gaan zeker 4 keer langer mee dan de zuinigste tegenhanger. 
3. De lampen gebruiken aanmerkelijk minder energie dan alle andere lichtbronnen.
4. De tuinverlichting is milieuvriendelijk. De lamp bevat geen kwik. De levensduur is 4 tot 25 keer langer als die van een andere lamp. Ze belanden lang niet zo snel bij het afval.
5. De lichtkleur is allang niet meer koud en blauw. Ze worden in elke kleurtint geleverd. Van koud blauw tot warmwit of extra warmwit licht. 
6. De lampen geven praktisch geen warmte af, er gaat dus geen energie verloren door warmte-ontwikkeling. 
7. Tuinverlichting LED is vochtbestendig. De IP-norm geeft daar informatie over.

 1 2 3