TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Tuinverlichting zonne energie

Assortiment Tuinverlichting zonne-energie

Het assortiment van lampen op zonne-energie is de laatste tijd behoorlijk uitgedijd. Werd verlichting op zonne-energie oorspronkelijk vooral als aankleding gebruikt, tegenwoordig zijn de solarlampen geschikt voor allerlei doeleinden. Zelfs als straatverlichting komen deze lampen in beeld. Gewoonweg omdat deze verlichting praktisch en onafhankelijk is. De energie-opslag is sinds de introductie van de zonne-energie vele malen verbeterd. In de tuin bij de toegang tot de woning is er solar verlichting met bewegingssensor leverbaar. 

Uw besparing met Tuinverlichting zonne energie  

De opname overdag van gratis zonne-energie en de gedeeltelijke afgifte naar een energiezuinige LED-lamp door middel van een sensor maakt dat dit een gewilde vorm van tuinverlichting is. Want nadat de lamp is aangeschaft heb je niet meer te maken met exploitatiekosten. De lamp is betaald, zonlicht is gratis en de accu gaat vele duizenden branduren mee. De prijs van zo'n buitenlamp valt overigens mee, voor een paar tientjes heeft u al een buitenlamp op zonne-energie in uw tuin. Deze lampen kunnen uitstekend worden gebruikt voor de verlichting van toegangsdeuren, tuinpaden en niveauverschillen in de tuin en voorkomen zo nare valpartijen. Ook als wandlampjes boven huisnummers en naambordjes zijn solarlampen heel geschikt. Gasten en postbezorgers zullen u er dankbaar voor zijn. Lampen op zonne-energie hebben het elektriciteitsnet niet nodig. Ook hoeven er geen graafpartijen te komen voor de bekabeling.
Dat is erg gemakkelijk bij de wat moeilijker bereikbare plaatsen in de tuin zoals een eilandje in de vijver of het perkje aan de andere kant van de oprit. De meeste solarlampen behoren tot de categorie led tuinverlichting.

 1 2 3