TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Tuinverlichting
1 tot 11 van 11 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

1 tot 11 van 11 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

Tuinverlichting, dat is sfeervol genieten van uw tuin

Tuinverlichting is van groot belang voor de uitstraling van uw tuin. Als u (ook) graag 's avonds van uw tuin wilt genieten is het handig en sfeervol dat u verlichting in uw tuin aanbrengt. Op deze website vindt u een ruim assortiment tuinverlichting in diverse soorten en maten. 

Diverse soorten Tuinverlichting

Bij tuinverlichting is het belangrijk om te weten waarvoor u het precies wilt gebruiken. De buitenlamp kan in de vorm van spots in de grond of in een tegel verwerkt worden, maar kan desgewenst ook gebruikt worden in het plafond. Verder vindt u in het assortiment verlichting ook staande lampen zoals een prachtige tuinlantaarn of schijnwerpers om een bepaalde boom om waterornament uit te lichten. 

De keuze in verlichting is en blijft altijd een persoonlijke smaak. De sfeer die u wilt creëren hangt ook mede af van het huis en het soort tuin. Voor een goede sfeer wordt in het algemeen gekozen voor klassieke uitstraling. Deze modellen geven, ook al branden ze niet, uw tuin een aangename en warme uitstraling. Heeft u een moderne woning en tuin, dan is er ook de semi-klassieke of zelfs de moderne buitenverlichting. Voor iedere tuinwens zijn er passende en interessante modellen. Elke model geeft zijn eigen sfeer aan de tuin.

Led tuinverlichting

De meeste tuinlampen zijn tegenwoordig uitgevoerd met led tuinverlichting. Van de halogeen modellen zijn een aantal modellen nog beperkt leverbaar. Het grote voordeel van led verlichting  is het extreem lage energieverbruik en de langere levensduur. Daarnaast zijn Led lichtbronnen schokbestendig en hebben ze een geringe warmteafgifte.

De meest gekozen modellen tuinverlichting zijn de grondspots met led verlichting. Deze grondspots zijn ideaal om bijvoorbeeld toe te passen in een oprit, trap of tuinpad. Deze spots zijn makkelijk in te bouwen en zijn tevens voorzien van een 2 meter lange kabel, die op de hoofdkabel aangesloten dient te worden. Op deze manier is de te bepalen plek flexibel en kan zonnodig worden aangepast.

Wandlampen als tuinverlichting

Naast de tuinspot wordt er ook de wandlamp voor buiten gebruikt. Van de meest luxe uitvoering tot een vrij simpele wandlamp met bewegingsensor kunt u bij ons terecht. De uitstraling van de wandlamp buiten is afhankelijk van het materiaal waarvan de tuinlamp gemaakt is. Er zijn modellen van Polycarbonaat of zelfs luxere modellen van zink of rvs. Al deze wandlampen zijn voorzien van een led lichtbron met vaak een maximale 60w sterkte.

Let bij de keus van tuinverlichting goed op het materiaal en de lichtbron. Tegenwoordig is Lumen de maat voor de totale hoeveelheid zichtbaar licht die een lichtbron in alle richtingen uitstraalt. De lichtsterkte (helderheid) van een lichtbron geeft aan hoeveel vermogen de lichtbron per stralingshoek uitzendt. 

Laat u dus goed informeren door de experts van Buitenverlichtingvoordeel, neem de tuinlampen mee in uw tuinontwerp en maak hiervoor een lichtplan. Met het maken van een lichtplan weet u welke onderdelen in uw tuin het belangrijkste zijn, zoals terras, deuren, beplanting, vijver of bloembakken. 

 1 2 3