TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Wandlamp buiten
1 tot 50 van 96 producten Pagina: 1 2
Toon producten per pagina

1 tot 50 van 96 producten Pagina: 1 2
Toon producten per pagina

Wandlamp buiten als tuinverlichting

De wandlamp buiten, ook wel gevellamp genoemd, is een prachtig assortiment tuinverlichting in diverse vormen en stijlen. Bij ons vindt u zowel de klassieke wandlampen als de meest moderne uitvoeringen. Afhankelijk van het soort en stijl huis en tuin, kunt u de lamp kiezen die helemaal aan uw verwachtingen  voldoet. Voor iedereen is er een lamp die bij hem/haar past.

Soorten Wandlampen voor buiten

De wandlamp buiten is in de meeste gevallen voorzien van een led lichtbron. De wandlamp led is vaak gemaakt van polycarbonaat of aluminium. Er zijn zelfs soorten die voorzien zijn van een sensor. U denkt dan vaak aan de klassieke aluminium lampen, maar ook de wandlamp met sensor is er in een prachtig design. Gemaakt van RVS of zink en met een speciale vormgeving. Afhankelijk van het soort tuinlamp is het detectiebereik ook wisselend. Bekijk dus goed welk soort er bij uw toepassing is. De instelbare tijd is ook per lamp verschillend, dit begint in de meeste gevallen bij 5 seconden en de eindtijd verschilt per soort.
 

Materiaal wandlampen buiten

U kunt begrijpen dat de standaard wandlamp aluminium ook de goedkoopste is in zijn soort. Maar wilt u een moderne en iets trendy lamp, dan betaalt u iets meer zoals een wandlamp buiten rvs. Het is maar net wat u voor een lamp overheeft en hoeveel eisen u eraan stelt. Voor iedereen is er wel een tuinlamp die bij zijn of haar huis past. 

Op de site staan uitgebreid veel mogelijkheden qua wandlampen. Komt u er toch niet helemaal uit, dan helpen wij u graag. Onze adviseurs staan graag voor u klaar en kunnen u het verschil goed uitleggen. Een stukje advies is in de meeste gevallen van essentieel belang. 

 1 2 3