TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Buitenlamp
1 tot 50 van 192 producten Pagina: 1 2 3 4
Toon producten per pagina

1 tot 50 van 192 producten Pagina: 1 2 3 4
Toon producten per pagina

Buitenlamp brengt sfeer in uw tuin

Buitenlampen zijn niet alleen nuttig in uw tuin, maar zorgen ook voor een sfeervolle uitstraling. De juiste keuze hierin is echter wel essentieel. In onze collectie buitenlampen vindt u kwalitatief zeer goede een scherp geprijsde artikelen. Het kopen van tuinlampen kan zeer eenvoudig zijn, als u weet waarvoor en hoe u ze moet toepassen.

Buitenlampen met beweging sensor, wie kent deze serie niet. U komt de bocht omlopen en de lamp springt aan. Super handig, zodat u niet in het donker hoeft te zoeken naar de deurklink of sleutelgat. Een bijkomend voordeel is dat het licht niet onnodig lang blijft branden.  

    
Buitenlamp / Hanglamp                           Tuinspots


Materiaal en soorten Buitenlamp

Er zijn vele verschillende soorten tuinverlichting / buitenlampen. De meest voorkomende lamp is de klassieke buitenlamp. Deze lamp geeft naast het licht ook veel sfeer en uitstraling aan uw tuin. De oud hollandse staande lampen ziet u in elk straatbeeld. De klassieke buitenlamp is van oudsher een populair product.    

Zoekt u meer moderne tuinverlichting, dan is de design buitenlamp echt iets voor u.
Dit zijn vaak vierkante lampen of paaltjes gemaakt van gegalvanisserd staal of rvs. Afhankelijk van uw type woning en tuin zijn er prachtige soorten lampen die de sfeer in de tuin helemaal compleet maken.

Voor de liefhebbers hebben wij ook de antieke buitenlamp in ons assortiment. Deze traditionele lamp is voor veel toepassingen rondom het huis en in de tuin geschikt. Deze serie is in vele uitvoeringen leverbaar. Er zijn zowel wandlampen als staande uitvoeringen die door hun vorm en uitstraling zeer onderscheidend zijn.

De landelijke buitenlamp is kenmerkend door de tijdloze vormgeving. Deze buitenlamp is zeer geschikt voor vele stijlen woonhuizen. Misschien denkt u bij landelijke buitenverlichting wel aan ronde vormen, maar dat hoeft bij deze serie zeer zeker niet. Ook in deze serie kunt u kiezen uit staande lampen en wandlampen met een luxe en strakke uitstraling. De landelijke strakke kleur zwart ziet u daarom in deze serie vaak terugkomen. 

Buitenlamp kopen?

Heeft u een buitenlamp gezien die bij uw lichtplan en wensen past? U kunt het product of meerdere producten aan de offerte toevoegen. Wij berekenen voor de buitenlamp een scherpe prijs voor u (geen adviesprijs) en sturen u deze. De specialist van Buitenverlichtingvoordeel bekijkt goed of u niets vergeten bent en bespreekt desnoods nog even het lichtplan met u door. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Er is  altijd verse koffie voor u!

 1 2 3