TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buiten







Home Buitenlamp Antieke buitenlamp
1 tot 6 van 6 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

1 tot 6 van 6 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

Antieke buitenlamp plaatsen

De antieke buitenlamp wordt nog steeds in vele tuinen gebruikt. Deze traditionele lampen zijn nog altijd razend populair. De meest gekozen antieke buitenlamp is de tuinlantaarn met zijn eigentijdse vormgeving. Maar natuurlijk zijn er in deze serie ook staande, wand- en hanglampen leverbaar.

Wilt u een antieke buitenlamp met sensor dan heeft u ook voldoende keuze. Deze tuinlampen zijn erg handig  als u gelijk licht wilt als u aan komt rijden of lopen. Er zijn zelfs soorten die vanzelf aangaan als het donker wordt. De lampen zijn dan voorzien van een licht/donker sensor en springen aan wanneer dit nodig is.

Groot assortiment antieke buitenlampen

Bekijkt u op onze site rustig de aangeboden soorten en laat u desnoods goed voorlichten door één van onze medewerkers. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Wij begrijpen ook dat u door het grote aanbod soms het verschil niet meer weet of ziet. Heeft u een leuke antieke lamp gezien dan kunt u hiervan een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij berekenen voor u de scherpste prijs en informeren u eventueel over de accessoires die bij de tuinlampen nodig zijn. 

Antieke buitenlamp met sensor

Een antieke buitenlamp met sensor springt aan wanneer u dat wilt. Er zijn lampen met een bewegingssensor en lampen die automatisch aanspringen als het donker wordt. Dit is natuurlijk ideaal als u in het donker aan komt lopen en wilt de deur openen. U bent direct voorzien van het juiste soort licht en de lamp blijft niet onnodig lang aan staan. De lampen kunnen ingesteld worden op een bepaalde tijd. Ondervind en pas zo nodig de brandtijd aan, dit bespaart u een heleboel energie en dus ook kosten. 

De verschillende soorten antieke buitenlampen met sensor vindt u handig en snel op onze website. De eigenschappen van elke lamp staan duidelijk omschreven. Mocht u een vraag hebben over een specifieke lamp dan kunt u desgewenst altijd onze chatfunctie gebruiken of u stelt uw vraag gemakkelijk en snel via de mail. Onze buitenverlichting experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in de antieke buitenlamp. 

 1 2 3