TERUG
  Buitenlamp
  Tuinspots
  Buitenlamp staand
  Wandlamp buiten
  Led buitenverlichting
  Sensorlamp
  Garden Lights
  Plafondlamp buitenHome Buitenlamp Design buitenlamp
1 tot 50 van 55 producten Pagina: 1 2
Toon producten per pagina

1 tot 50 van 55 producten Pagina: 1 2
Toon producten per pagina

Design buitenlamp is moderne Sfeerverlichting

De Design buitenlamp is fraai vormgegeven en helemaal van deze tijd. De design lampen zijn energiezuinig en passen, afhankelijk van uw tuin/huis, in ieder gewenst tuinontwerp. In de design serie is het mogelijk om het soort lichtbron aan te passen en de armatuur te kiezen die bij uw wensen past. De design buitenlamp is gemaakt van een zeer hoogwaardige en kwalitatief goede materialen en zijn vaak beproefd met poedercoating.
Wanneer je een design tuin hebt, wil je daar ook een bijpassende buitenlamp in plaatsen. Een lamp die, als het even kan, precies past in het design welke de ontwerper voor ogen heeft gehad bij de creatie van de tuin. Of dat nu strak en eigentijds is, of nostalgisch in een jaren 30-sfeer. Tot slot kan een design-lamp net het strakke moderne verbinden met het romantische van een nostalgische tuin.
Ook bij een nieuw gebouwde woning in klassieke stijl kan een moderne Gevellamp heel goed gecombineerd worden.
 

Vormgeving design buitenverlichting

De tuinverlichting van het merk Franssen  en KS-verlichting is in Europa geproduceerd, waardoor u gegarandeerd een hoge kwaliteit heeft. De design buitenlampen zijn te verkrijgen als staande lampen, tuinspots en wandlampen buiten modern in diverse kleuren en fraaie vormen. 

 1 2 3